Villamos kivitelezés

Köszöntelek a villanyszerelők weboldalán!

A Villanyszerelés, villanyszerelők weboldalán egyaránt megtalálhatóak a villanyszerelő vállalkozások, a villamos kereskedések, és az
álláskereső villanyszerelők is.

Családi házak villanyszerelése!

Ebben a kategóriában igyekszünk összegyűjteni azokat a villanyszerelő vállalkozásokat, amelyek ezen a területen a legkompetensebbek. A családi házak villamos kivitelezése egy olyan szegmense a villanyszerelésnek, ahol a villanyszerelőnek ismernie kell a legújabb divatot a világítások terén, a mai energiafelhasználási igényeket, illetve a legújabb villanyszerelési technológiákat, amelyek kiválóan hasznosíthatóak a családi házak villanyszerelésekor.

Üzletek, irodák villanyszerelése!

Ezen villanyszerelési feladatoknál a villanyszerelőnek nagy magabiztossággal kell eligazodnia a villamos terveken, ismernie kell az ezen területek megfelelő előírásait, szabványait. Az irodák, üzletek villanyszerelése alkalmával be kell tartani a biztonsági, a tűzvédelmi előírásokat. A villanyszerelőnek ismernie kell a korszerű biztonsági és vészvilágítási technológiákat, a riasztó- és beléptetőrendszereket. A villanyszerelő vállalkozónak továbbá ismernie kell a villamos elosztó berendezések gyártására, feszültség alá helyezésére és üzemeltetésére vonatkozó szabályokat, előírásokat is.

Ipari létesítmények villanyszerelése!

A villanyszerelés területének ez szintén egy külön kategóriája. Itt már előfordulnak a több száz, több ezer amperes rendszerek, előfordulnak nagyfeszültségű hálózatok, illetve az ezekkel történő kapcsolódások. Ezen feladatok terén kell szakismerettel, gyakorlattal rendelkeznie a villanyszerelőnek.