Lakásfelújítás és házépítés

Családi ház építésébe és a lakás felújításába egyaránt azért fogunk bele, hogy a világnak azt a kis szegletét, ahol igazán jól érezzük magunkat, ahova vissza tudunk vonulni, ahol jókat tudunk pihenni, meghitt otthonná varázsoljuk. Egyetlen lakás és ház sem jellemezhető csakis műszaki adatokkal, ugyanakkor pusztán az esztétikai és kényelmi szempontok sem teszik élhetővé az otthont. A kettő maximális összhangjának megteremtéséhez már a kezdetektől szükség van olyan szakemberekre, akik egy épülő-szépülő házban nem a kiapadhatatlan pénzforrást, hanem a megbízó életének egyik legfontosabb eseményét, a valódi otthon megteremtését látják és munkájukat ehhez mérten végzik.

Az építőipar hatalmas, szinte átláthatatlan ágazat. Amikor valaki építkezésbe vagy lakásfelújításba kezd, már nézelődés, a tervek szövögetése közben találkozik olyan fogalmakkal, melyekről korábban mit sem tudott. Ekkor óriási segítség egy olyan vállalkozás, aki már a kezdetektől segíti az ügyfeleket és kalauzolja őket az építőipar kalandos világában. Az Otthon Team erre vállalkozik. Az építkezés vagy lakásfelújítás gondolatának megszületésétől kezdve precízen dolgozó és sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel áll a lakástulajdonosok rendelkezésére. A szaktudás az első lépéstől kezdve nélkülözhetetlen, hiszen olyan összetett feladatról van szó, melyben gyakorlat nélkül nagyon könnyű elveszni. Az egymásra épülő munkafolyamatok pontos szervezést igényelnek, a terveken pedig legalább annyi áll vagy bukik a felújítás és az építkezés sikere, mint magán a kivitelezésen.

Az Otthon Team tagjai között kőművesek, víz-, gáz- és villanyszerelők, festők, burkolók, ácsok is megtalálhatók. Ez a csapat készen áll arra, hogy egy lakásból teljes körű felújítással otthont teremtsen vagy az alapok lefektetésétől kezdve végigvigye egy családi ház építését. A megrendelő és a kivitelező között bizalmi kapcsolatra épül a teljes munka, hiszen ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy legvégül az az otthon valósuljon meg, amit a megbízó elképzelt magának. Az Otthon Team gazdag referenciával rendelkezik, a leendő ügyfelek akár a helyszínen is meggyőződhetnek arról, hogy magas színvonalú munkát kapnak, ha ezt a csapatot választják. A helyszíni felmérés díjmentesen történik, azaz a tulajdonosok számára semmiféle kockázatot és természetesen kötelességet sem jelent.

A munkálatok egy kinevezett felügyelő szakember irányítja és egyben ellenőrzi. Ő a kapcsolattartó a megbízó és a munkákat a gyakorlatban kivitelező szakemberek között, így a lakástulajdonosok sok energiát, időt és idegeskedést megspórolva nem kell, hogy egyenként járjanak utána a különböző munkafázisoknak, elég, ha egy emberrel egyeztetnek. Az Otthon Team évek óta sikeresen működő csapat, melynek elhivatott tagjai számos lakásban és családi házban bizonyságot tettek már szaktudásukról, rugalmasságukról, felkészültségükről. Legyen Ön a következő, aki segítségükkel beköltözhet álmai otthonába!